Vi är ett kreativt och innovativt team som älskar nöjda kunder. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att du ska vara helt nöjd med oss. Sedan starten 2000 har noggrannhet varit ett av våra ledord. Då var huvudsysslan 3D-visualiseringar med arkitekter och fastighetsbolag som kunder.

2006 startade vi Areakorrekt och började då även med areamätningar. Vi mäter i samband med bostadsförsäljningar, hyresförhandlingar med mera. Kunderna är bland annat fastighetsmäklare, byggbolag, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare.

3Dvisning, vårt tredje ben, är vår senaste satsning som vi drog vi igång 2016. En 3Dvisning är det mest uppslukande sättet att uppleva en fastighet på nätet och vi är övertygade om att detta inom kort kommer bli standard vad gäller bostadsannonsering.

Frågor & Svar

Hur bokar jag en 3Dvisning?

Använd vårt beställningsformulär eller ring oss på 08-667 31 60.

Vad kostar det?

Priset på en 3Dvisning beror på objektets storlek samt var det ligger. Kontoret är i Stockholm som är vår huvudmarknad men vi utför 3D-scanningar över hela landet. Se vår prislista.

Hur lång tid tar det på plats i bostaden?

En lägenhet eller villa tar normalt sett mellan 1 och 2 timmar att scanna. Den färdiga 3Dvisningen är sedan klar att lägga ut nästkommande dag.

Fler frågor och svar