FAQ

Vad kostar det?

Priset på en 3Dvisning beror på objektets storlek samt var det ligger. Kontoret är i Stockholm som är vår huvudmarknad men vi utför 3D-scanningar över hela landet. Se vår prislista.

Hur lång tid tar det på plats?

En lägenhet eller villa tar normalt sett mellan 1 och 2 timmar att scanna. Den färdiga 3Dvisningen är sedan klar att läggas ut nästkommande arbetsdag.

Hur ska jag marknadsföra att jag använder mig av 3Dvisning?

Ska objektet ut på Hemnet kan vi enkelt lägga till en 3D-knapp på bostadens förstasida där. I bildlistan rekommenderar vi att första bilden är en länk till 3Dvisningen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad levererar ni till mig efter det att scanningen är klar?

Ni får en länk till 3Dvisningen. Länken fungerar i 6 månader.

Hur kommer 3Dvisningen in på hemsidan?

Att få ut den på Hemnet kan vi göra. På er sida kan ni antingen länka till 3Dvisningen (som då öppnas i ett nytt fönster) eller så integreras 3Dvisningen på er sida med en så kallad inbäddningslänk. Ni erhåller allt ni behöver från oss.

Behövs speciell belysning när man scannar ett objekt?

Nej, eftersom vi använder HDR-teknik (High Dynamic Range) för att balansera mörka och ljusa delar av en bild, krävs ingen speciell belysning mer än vad som är normalt i ett hem.

På vilka enheter kan man titta på 3Dvisningen?

Det fungerar lika bra på datorn, i mobilen eller på surfplattan.

Måste objektet som ska scannas förberedas på något sätt?

Hela 3D-fotograferingen görs i stort sett i ett svep. Det är därför viktigt att hela bostaden är städad och att lösa föremål som inte ska vara med plockas bort. Vi ser helst att vi är själva i bostaden under filmningen eftersom dörrar och andra saker måste ha samma position under hela scanningen.