Vad är 3Dvisning

Med dagens tempo är det svårt att hinna med allt som ska göras. 3Dvisning är en öppen visning dygnet runt, alla har tid att se den. På bussen, i sängen eller på jobbet spelar ingen roll. Det fungerar lika bra i mobilen, på surfplattan eller på datorn. Våra 3D bostadsvisningar hjälper köpare att på ett snabbt och enkelt sätt få en känslomässig anknytning till bostaden eftersom de kan uppleva den som om de vore där. För fastighetsmäklare kommer de ofta folk till visningarna som väl på plats upptäcker att de inte är intresserade. Detta minimeras med en 3Dvisning eftersom de redan i förväg besökt bostaden. Fördelen är ”bättre kvalitet” på spekulanterna vilket ger mäklaren mer tid att lägga på de riktigt intresserade.

Hur går det till

Själva scanningen görs med en unik 3D-kamera. Kameran roterar och registrerar färger och utseende på väggar och alla andra objekt samt relationen mellan dem. Kameran flyttas och en ny scanning görs tills hela objektet scannats in. Med avancerade algoritmer renderas sedan bilderna ihop till en 3Dvisning. Oftast kan den färdiga 3Dvisningen levereras redan dagen efter vi varit där.

Hur gär det till

Själva scanningen görs med en unik 3D-kamera. Kameran roterar och registrerar färger och utseende pä väggar och alla andra objekt samt relationen mellan dem. Kameran flyttas och en ny scanning görs tills hela objektet scannats in. Med avancerade algoritmer renderas sedan bilderna ihop till en 3Dvisning. Oftast kan den färdiga 3Dvisningen levereras redan dagen efter vi varit där.

Vad levereras

En 3Dvisning består av flera delar. För att få en bra överblick över bostaden genereras det en planritning över varje våningsplan. Planritningen är den första delen. Den andra delen är det unika dockhusläget där hela bostaden ses i 3D som om det vore ett dockhus. Här fås en mycket bra rumsuppfattning och en förståelse för rummens placering i förhållande till varandra. I detta läge går det att zooma och rotera och enkelt klicka in sig vidare till den tredje delen, rundvandringen. Verklighetskänslan i rundvandringen är total. Du väljer helt själv hur du ska gå. Det går att snurra runt, titta upp i taket och ner i golvet. Den får dig verkligen känna att du är på plats. Den sista delen är 360-vyn som är till för scener som inte sitter ihop med bostaden, till exempel utomhusscener. Det kanske finns ett vackert trapphus som ska visas upp, hur det ser ut utanför porten eller varför inte föreningens gemensamma takterrass. Det vi levererar är en länk till 3Dvisningen som ni kan använda fritt i er marknadsföring och ni kan självklart bädda in den på er hemsida. På Hemnet får ni en klickbar 3D-ikon under bilden på bostadens förstasida. Länken leder direkt till 3Dvisningen.

DEMO 3DVISNING

3D-filmen kan ses på telefonen, på surfplattan och på datorn. Används datorn flyttar du dig runt med hjälp av datormusen. På telefonen och surfplattan använder du fingrarna för att zooma, byta rum med mera. Se på Youtubefilmen hur det går till.